Kronprins Haakon åpnet UngInvest AIB i Hallingdal

Ungdom i Hallingdal har fått er nytt læringstilbud. UngInvest AIB har etablert en ny avdeling på Gol og H.K.H. Kronprins Haakon foretok den høytidelige åpningen sammen med yngre og eldre læringskolleger.

UngInvest AIB er et styrkebasert læringstilbud for over 200 ungdommer, eid av Buskerud fylkeskommune og har avdelinger i Drammen, Ringerike, Kongsberg og Modum (Midtfylket). Den nye avdelingen på Gol skal kunne ta imot opp til 15 nye ungdommer. 

 

UngInvest AIB blir støttet av Kronprinsparets Fond i samarbeid med Egmont Fonden. –UngInvest AIB har en spennende tilnærming og kan vise til svært gode resultater. Vi støtter deres arbeid for å spre metodene og tankegangen til flere steder i landet, sier daglig leder Irene Løken Lystrup i Kronprinsparets Fond. 

I forbindelse med åpningen 31. januar ledet Kronprins Haakon sammen med Ingebjørg Mæland en prosess der ungdom, lærere og andre som arbeider med ungdom diskuterer hvordan man best kan samarbeide for at ungdom skal fullføre videregående opplæring. 

Som en offisiell markering av at UngInvest AIB Hallingdal er åpnet, har Kronprinsen sammen med elever og lærere montert skolens nye skilt. 
 

 

Se også NRK Dagsrevyen, del 15: 
https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/201901/NNFA19013119/avspiller

Foto: Endre Haukland / UngInvest AIB


Publisert 10. februar 2019, oppdatert 10. februar 2019.